Dos agents i un cotxe de la Policia Nacional al carrer

Cop policial a la Costa Daurada: 42 detinguts i 30.000 productes falsificats comissats

La Policia Nacional va inspeccionar 46 establiments on es comercialitzaven aquests objectes

Espectacular operatiu de la Policia Nacional a Salou, que ha intervingut més de 30.000 objectes falsificats i ha detingut 42 persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial. El cos policial, conjuntament amb l'Agència Tributària, va inspeccionar fins a 46 establiments del municipi de la Costa Daurada on es comercialitzaven i emmagatzemaven productes falsificats de marques reconegudes.

En aquest sentit, la Policia Nacional ha explicat en un comunicat que el material comissat durant l'operatiu podia assolir al mercat un valor superior als 900.000 euros.

Alt volum de productes falsos comercialitzats al municipi

Les investigacions de la Policia Nacional van començar després que es detectés un alt volum de productes falsos que es venien en diversos establiments de la zona costanera de Salou. El cos policial va rebre diverses denúncies interposades per les empreses afectades per la falsificació de productes i arran d'això van localitzar-los exposats en diverses botigues del municipi.

Els investigadors van analitzar el 'modus operandi' dels investigats, als quals va identificar. Arran d'això es van realitzar inspeccions en diverses botigues de Salou. En l'operació, la Policia Nacional va comissar més de 30.000 articles falsificats, entre els quals samarretes, ulleres de sol, rellotges, joguines i altres productes tèxtils.

Així mateix, també es van intervenir diverses planxes de serigrafia per materialitzar les falsificacions. Els productes es trobaven exposats o emmagatzemats i embalats en capses de cartró disposades per a la seva distribució i comercialització il·lícita.

Pel que fa a les joguines intervingudes, incloïen peces petites que podrien ser perilloses per a l'ús infantil, ja que no havien passat cap control de qualitat.