Uns 400 esqueixos de marihuana en una plantació indoor de marihuana en un pis ocupat al Catllar

Detingut un clan familiar de Tarragona per ocupar una casa del Catllar i fer una plantació indoor

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dimarts 2 de juny quatre persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, usurpació d'immoble i defraudació de fluid elèctric. Els implicats són tres homes i una dona, d'entre 24 i 36 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona

Un incendi destapa la plantació

Durant el mes de maig, arran d'unes informacions que havien rebut els Mossos d'Esquadra, van començar la investigació del cas. En aquest sentit, les informacions assenyalaven un clan familiar que havia ocupat un immoble al Catllar  per al cultiu d'una plantació indoor de marihuana.

A primera hora d'aquest dimarts, va haver-hi un incendi  a l'interior de la casa investigada, el qual es va iniciar a causa de l'estat de l'escomesa il·legal del fluid elèctric. Els serveis d'emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder controlar les flames  i atendre els inquilins per inhalació de fum.

En comprovar l'estat de les quatre persones investigades i que estaven en bon estat de salut, els Mossos d'Esquadra els van detenir  per un delicte  contra la salut pública, usurpació d'immoble i defraudació de fluid elèctric.

Els Mossos  havien demanat realitzar una entrada i perquisició a l'immoble que es va dur a terme a primera hora de la tarda del mateix dia, amb un resultat del comís de prop de 400 esqueixos de marihuana, quatre quilograms de secs, 20 làmpades, 20 transformadors, dos aparells d’aire condicionat, diversos ventiladors i filtres, una arma de foc curta tipus semiautomàtica presumptament detonadora, una arma elèctrica tipus taser i diversa documentació.

Es va poder comprovar que els detinguts  acabaven de realitzar la collita del cànnabis i que la producció estava en fase inicial amb una nova plantació a base d'esqueixos. La investigació  continua oberta  i no es descarten noves detencions. 

Els quatre arrestats han passat avui a disposició judicial en funcions de guàrdia de Tarragona i han quedat en llibertat amb càrrecs.