Detenció d'un lladre en una botiga del carrer Llovera de Reus

Tarda moguda a Reus: Dos detinguts per robatoris amb violència

Els incidents han succeït en establiments de l'avinguda del Dr. Vilaseca i del carrer Llovera

Tarda moguda per la Guàrdia Urbana de Reus per dos robatoris amb violència a la ciutat. El primer ha estat en un establiment de l'avinguda del Dr. Vilaseca, mentre un segon incident ha estat al carrer Llovera. Les dues persones han estat detingudes.

La Guàrdia Urbana de Reus ha rebut un avís quan passaven cinc minuts de les cinc en punt de la tarda per una agressió  al propietari d'un establiment. Un individu ha intentat efectuar el robatori d'unes llaunes de cervesa i, com que no ho ha aconseguit, ha agredit el propietari per fugir de pressa en direcció a la plaça del Nen de les Oques. 

Minuts més tard, han tornat a ser alertats, ja que l'agressor ha tornat al lloc de l'intent de robatori. Aquest cop sí, els agents de la policia reusenca l'han localitzat i l'han detingut per un delicte de temptativa de robatori amb violència i desobediència greu als agents de l'autoritat, iniciant-se el protocol de persona detinguda. El detingut, a més, ha estat portat al CAP Sant Pere i, en sortir del centre, ha donat un fort cop a la porta del vehicle i s'han confeccionat diligències judicials per aquests fets.

Després d'aquest incident i quan faltaven minuts per les vuit del vespre, s'ha rebut una alerta des del número 19 del carrer Llovera de Reus, on està situada la botiga CLOE. La trucada era informant que tenien una persona retinguda que havia efectuat un robatori amb violència contra la dependenta. No era suficient per al lladre, que ha provocat lesions  a un individu que intentava aturar-lo en la fugida estirant-li diverses peces de roba sostreta. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han aconseguit detenir  el presumpte autor del robatori.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha anat fins al punt del robatori per atendre la dependenta que està en estat d'angoixa  i el testimoni que presenta una ferida sagnant a la cella.