Diners i objectes que es van trobar als detinguts.

Detinguts tres homes després de cometre un robatori en un centre comercial de Tarragona

Van ser interceptats a Creixell després d'haver fugit amb un vehicle

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres 13 d'agost tres homes que havien comès un robatori en un centre comercial de Tarragona. Els agents van rebre l'avís d'un vigilant del centre comercial, després que els homes haguessin robat una bossa de mà de l'interior d'un cotxe. 

Els lladres havien fugit amb un cotxe a gran velocitat, amb la qual cosa els Mossos van organitzar un dispositiu per trobar-los. Van localitzar el vehicle a l'altura de Torredembarra i el van seguir amb un vehicle de paisà fins a la població de Creixell.  

Nombrosos antecedents

Allà es va afegir una segona patrulla de suport i va ser quan van aturar el cotxe. A l'escorcoll es van recuperar objectes sostrets a la víctima, com diners, moneders, unes ulleres graduades i documentació. També es van trobar quatre gorres i una samarreta de màniga llarga que feien servir per no ser reconeguts a les càmeres de vigilància.  

Els detinguts són tres homes d'entre 23 i 36 anys, de nacionalitat peruana (dos) i cubana. Tenen nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, amb la qual cosa van passar a disposició del jutjat del Vendrell. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.