Unes manilles

La fugida de matinada fallida de tres lladres en un establiment de Tarragona

Els tres joves van fugir per carrers diferents per evitar la detenció | Van ser enxampats pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona

Els agents dels Mossos d'Esquadra i de la  Guàrdia Urbana de Tarragona van detenir tres persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Uns fets que van succeir al carrer Pere Martell el passat diumenge. 

Segons informen els cossos policials, durant la matinada del passat diumenge es va rebre l'avís que hi havia tres desconeguts que havien accedit a l'interior d'un establiment comercial. Uns fets que van succeir quan faltaven vuit minuts per a dos quarts de cinc de la matinada.

Fins al local del carrer Pere Martell de Tarragona i van anar agents de la policia catalana i de la tarragonina. Un cop a lloc, els agents van observar que tres joves van fugir en adonar-se de la presència policial. 

Per evitar ser detinguts van intentar marxar per carrers diferents, però dos d'ells van ser interceptats pocs minuts després a la mateixa zona per patrullers dels mossos. El tercer va ser localitzat per una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer Ramon i Cajal.

En l'escorcoll dels tres detinguts, dos de 19 anys i un de 21 anys, se'ls van trobar objectes relacionats amb l'establiment on havien comès el robatori després de forçar la porta principal. També portaven un passamuntanyes i diners en efectiu.

Els arrestats, que sumen fins a 25 antecedents policials per fets similars, van passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.