Un dels joves en el moment de robar al restaurant de Segur de Calafell.

Detinguts tres joves per robar en dos establiments de Segur de Calafell

Un dels nois ha ingressat a presó

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres nois d'entre 19 i 21 anys que haurien comès dos robatoris en establiments de Segur de Calafell. Els fets van tenir lloc la matinada de l'11 d'agost. Cap a les quatre de la matinada els Mossos van rebre l'avís d'un robatori que s'havia comès en un restaurant del passeig marítim de Segur.

Les càmeres de vigilància del local van captar com un jove entrava per una finestra i s'enduia diners de la caixa. Poques hores després es rebia un segon avís de robatori, aquest cop en una guingueta del mateix passeig marítim. Els agents van iniciar una recerca pels voltants de la zona.

Localitzats en actitud sospitosa

Va ser així com van localitzar tres joves en actitud sospitosa, un dels quals va poder ser identificat com el noi que havia estat enregistrat per les càmeres del restaurant. La patrulla el va detenir i posteriorment es va confirmar que també havia pres part en el segon robatori. Es va trobar la seva empremta dactilar en el forçament de la guingueta.

Durant la posterior investigació, els Mossos van concloure que els altres dos nois també havien col·laborat en els robatoris, donant cobertura. Per això es va emetre una ordre de recerca i detenció, que va donar els seus fruits el passat dissabte a Barcelona.

Es tracta de tres joves de nacionalitat marroquina, veïns de Tarragona i de Reus. Van passar a disposició judicial al Vendrell acusats de robatori amb força. El jutge va decretar l'ingrés a presó d'un d'ells i va deixar els altres dos en llibertat amb càrrecs.