Un agent de la Policia Local de Roda de Berà

Una discussió acaba amb un ferit per arma blanca al centre històric de Valls

L'agredit no va voler presentar denúncia

Segueixen els moments de tensió al  centre històric de Valls. Aquesta vegada, dues persones van protagonitzar una baralla que va acabar amb un ferit  per arma blanca. Els fets van passar el passat dilluns dia 6 de juny a primera hora del matí, entre el carrer Carnisseria i el carrer del Carme. 

Segons informa El Vallenc, es tractaria d'una discussió per temes relacionats amb les drogues, que va acabar amb una agressió amb una navalla. 

Els veïns de la zona van alertar ràpidament a la Policia Local. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, els dos homes ja havien marxat, però van deixar-hi un rastre de sang.

Al cap d’unes hores, un d’ells va presentar-se al Pius Hospital  de Valls, ja que tenia dues ferides, una al cap i una altra al costat de l’abdomen. La Policia Local va obrir diligències dels fets ocorreguts. Ara bé, l’agredit no va voler presentar denúncia.

Activat el PLASEQTA per un incendi a Alcover

Protecció Civil ha activat l'alerta Plaseqta per un incendi a la localitat d'Alcover. Unes flames que afecten una compactadora d'una indústria de reciclatge del municipi de l'Alt Camp, a tocar de la C-14Z.

Amb motiu d'aquest foc, els Bombers de la Generalitat s'han activat per a treballar en l'extinció d'aquestes  flames. Els cos de bombers està treballant amb nou dotacions. En concret, hi ha hagut una fuita d'amoníac sense afectació a l'exterior de l'empresa. 

A més, també han establert un perímetre de seguretat  al voltant de l'empresa d'Alcover perquè ningú s'apropi. Concretament, s'ha fet un confinament perimetral de 200 metres.

L'empresa que s'ha vist afectada és Sircat, la qual està ubicada dins de les instal·lacions de Cator d'Alcover. Molt a prop, en una benzinera, els treballadors d'aquesta han notat molèsties pel fum. Un establiment que es troba a l'interior del perímetre de seguretat.