Pla detall de la porta de l'accés principal de la casa de Roquetes on un home de 26 anys va morir violentament aquest dimarts a la nit. Imatge del 5 de generd e 2022. (Horitzontal)

Set detinguts per la mort violenta d'un jove a Roquetes: investigació oberta

El jutjat, que ha obert una causa per assassinat, ha decretat presó provisional sense fiança per als set arrestats

La mort violenta d'un jove al carrer Sant Ramon de Roquetes ja ha arribat al jutjat de guàrdia de Tortosa. Un fet motivat per la detenció de set persones que formaven part del grup de joves que el passat dimarts a la nit van assaltar la casa que ocupava la víctima. La titular del jutjat número 5 de Tortosa ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per als set arrestats.

Tots ells, que haurien pres part en l'assalt de la casa que ocupava al centre de Roquetes, estan investigats com a presumptes autors d'un delicte qualificat provisionalment d'assassinat. Les detencions van tenir lloc aquest passat dimecres, en un dispositiu coordinat per la DIC de Terres de l’Ebre, en què hi van participar efectius de l’ARRO i de les unitats d’Investigació i Seguretat Ciutadana.

Cal recordar que el mort, un jove de 26 anys, presentava dues ferides d'arma blanca a l'esquena i va aparèixer ferit a la via pública després de precipitar-se des del pis on es trobava. En aquest punt va ser on va morir.

Set detinguts i la investigació continua oberta

Els set detinguts pels Mossos en relació amb la mort violenta d'un jove a Roquetes han passat aquest divendres a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa. Tots ells —també joves majors d'edat— formarien part del grup d'entre quinze i vint persones que va assaltar dimarts a la nit la casa que ocupava la víctima.

L'home, de 26 anys, va morir al carrer després de precipitar-se des d'una finestra amb dues ganivetades a l'esquena. Les compareixences es podrien allargar durant tot aquest divendres al matí i fins a la tarda.

Els Mossos han establert un important dispositiu de seguretat al voltant de l'edifici judicial, amb efectius dels ARRO. La investigació, sota secret de sumari, continua oberta i no es descarten noves detencions.