Pla general d'un carrer amb mossos d'esquadra.

Despleguen diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra a la Part Alta per un desnonament

Segons apunten algunes fonts, es tractaria d'una casa ocupada que generava conflictes

La Part Alta de Tarragona ha estat epicentre de múltiples incidents en els darrers anys. L'increment de l'ocupació i la delinqüència han portat de corcoll Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana del municipi tarragoní, fins al punt que es va crear un pla específic per intentar frenar l'increment de successos a la zona.

A primera hora d'aquest dimecres, 17 de novembre, una estampa ha sorprès molts ciutadans que passaven per la zona. Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra bloquejaven l'accés al carrer Granada de la Part Alta, amb cinta inclosa, a tocar del portal de Sant Antoni. Els primers rumors que corrien era que es tractava d'una nova operació policial contra algun fet delictiu de grans dimensions, a causa del desplegament que s'ha fet.

Tanmateix, els Mossos d'Esquadra han informat a TarragonaDigital que es tractava d'un desnonament. Les fonts policials han afegit que aquesta mena de dispositius son habituals per protegir la comitiva judicial i que, de moment, el desnonament estava realitzant-se sense cap mena d'incident.

Algunes fonts no oficials apunten, però, que el desnonament s'estaria fent en una casa ocupada il·legalment per persones que estaven generant una onada de conflictes a la zona.