Imatge d'agents dels Mossos i de la Policia Nacional durant l'operatiu conjunt

Un total de 78 detinguts en un operatiu a Tarragona contra el tràfic internacional de marihuana

Més de 500 agents han fet 41 entrades i escorcolls a Tarragona i Barcelona

ACTUALITZACIÓ 13/07/2021 a les 20.10 hores

En l'operatiu que s'ha fet en diversos punts de Catalunya, principalment a la demarcació de Tarragona i Barcelona, s'ha detingut 78 persones. El dispositiu, fet per Mossos d'Esquadra i Policia Nacional, s'ha fet aquest matí de dimarts. 

S'han fet 41 entrades i escorcolls  en diversos punts de la demarcació catalana. En l'operatiu hi han participat 500 efectius dels cossos policials. La investigació, que està sota secret de sumari, continua oberta. 

Entre les entrades que s'han fet a Tarragona, se n'han efectuat a Constantí, Salou, Cambrils, Tarragona, Reus, Vila-seca, Mont-roig del Camp, Montblanc i Riudoms, entre altres.

NOTÍCIA 13/07/2021 a les 07.53 hores

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional han iniciat a primera hora del matí d'aquest dimarts un dispositiu policial conjunt contra el tràfic internacional de marihuana. Segons ha informat la policia catalana a través de les xarxes socials, s'estan realitzant entrades en diversos punts de Catalunya, principalment a la demarcació de Tarragona, entre altres llocs al Polígon Industrial Alba de Vila-seca o a Polinyà (Vallès Occidental).

L'operatiu conjunt, en què han participat més de 500 efectius de Mossos i Policia Nacional, s'ha saldat amb 41 entrades i escorcolls a Tarragona i Barcelona, amb 71 persones detingudes. La investigació, que està sota secret d'actuacions, continua oberta.

A la demarcació de Tarragona les entrades s'han produït als municipis de Constantí, Salou, Cambrils, Tarragona, Reus, Vila-seca, Mont-roig del Camp, Montblanc i Riudoms, entre altres.