Dispositiu policial conjunt al carrer de la Sardana i la plaça Comte de Reus

Nou macrooperatiu policial a la zona de la Sardana a Reus: hi troben de tot

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Reus han participat en l'operatiu

La zona de la Sardana de Reus ha tornat a ser escenari d'un nou dispositiu policial conjunt. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Reus han participat en un operatiu en aquest indret de la capital del Baix Camp.

Els cossos policials han destinat els seus esforços al llarg de la tarda del 21 de juny a un dispositiu de seguretat ciutadana i inspecció de locals. En concret, una actuació que s'ha fet al carrer de la Sardana i la plaça Comte de Reus.

Durant l'actuació policial conjunta s'han fet diverses detencions, identificacions i el comís d'alguns productes, presumptament, sostrets.

L'operatiu policial a la Sardana 

Els agents dels cossos de seguretat es desplegaven a última hora de la tarda, als voltants de les 20 hores, a la zona de la Sardana de Reus. Un dispositiu que es tancava amb diverses actuacions i detencions per diferents motius.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, es va detenir una persona que tenia una ordre de detenció policial de la Unitat d'Investigació de l'Hospitalet de Llobregat per un delicte d'estafa.

En un cas similar es va detenir a una altra persona. En aquest cas se'n va arrestar un que tenia una ordre judicial del jutjat de Palma de Mallorca. 

La Policia Nacional, per la seva banda, també va fer dues identificacions per estrangeria. En seguir el procediment pertinent en aquest cas, una de les dues persones va quedar detinguda.

Durant el dispositiu també es van aixecar actes per cometre infraccions d'ordenança municipal de Reus i, en total, es van identificar 39 persones que tenien antecedents policials.

Els policies que actuaven a la plaça Comte de Reus i al carrer de la Sardana van trobar dues samarretes sostretes d'una botiga d'esports de la marca Nike que portaven l'alarma posada, fet que va obrir una investigació.

En el mateix sentit, també es va trobar material d'obra, presumptament, sostret. Tots els objectes que es van relacionar amb presumptes robatoris van ser decomissats.

El balanç final del dispositiu policial conjunt a Reus és de tres persones detingudes, el comís de material robat, la identificació d'una quarantena de persones i les actes per infraccions d'ordenança municipal.