La Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra en un operatiu policial a Salou

Gran desplegament policial a Reus i Salou per una xarxa de falsificadors de bitllets

En el dispositiu conjunt hi participen els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i l'Europol | També s'està actuant a Andalusia

La demarcació de Tarragona s'ha despertat aquest dimarts amb un dispositiu policial conjunt per l'explotació d'una important investigació de la Unitat Central de Falsificació de Moneda (UCFM). Un operatiu que, a més de les comarques tarragonines, s'està fent paral·lelament a Andalusia.

En aquest dispositiu conjunt hi participa la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i l'Europol, a més dels investigadors del Ban d'Espanya. L'objectiu d'aquest operatiu policial és una organització criminal internacional dedicada a la falsificació de moneda i bitllets.

Per aquest motiu, els cossos de seguretat estan fent diverses entrades i escorcolls a la demarcació de Tarragona i Andalusia. Pel que fa a les comarques tarragonines, la policia està actuant a l'avinguda Alcalde Pere Molas de Salou, ben a prop de la plaça Europa del municipi de la Costa Daurada. També fan entrades a la ciutat de Reus.