Un Bombers apagant un incendi d'un contenidor.

Diumenge intens amb tres incendis diferents al Vendrell i Calafell

Els focs han afectat un cotxe, un contenidor i un edifici

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses actuacions aquest diumenge 27 de març al Vendrell i Calafell. Fins a tres incendis diferents han necessitat la intervenció del cos de Bombers, Per sort, en cap d'ells s'han produït danys personals.

El primer ha tingut lloc al matí al carrer de Santiago Padrós, als Masos de Coma-ruga, on ha cremat un contenidor. Tot i que estava a prop d'una zona verda, el foc només ha afectat el contenidor, provocant únicament danys materials. També al Vendrell, i ja de matinada, hi ha hagut l'incendi d'un vehicle a la riera de la Bisbal.

Incendi als baixos d'un edifici a Calafell

A Calafell, aquest diumenge al migdia s'ha declarat un incendi en un bloc del carrer de Rafel Casanova, al nucli de la Platja. Segons explica el Diari de Tarragona, el foc s'ha originat en un quadre elèctric de la planta baixa. Els veïns del bloc, que té cinc plantes, han sortit o s'han confinat als domicilis per la quantitat de fum.

Els Bombers han aconseguit apagar les flames a les 13.29 hores, per després ventilar l'edifici. Per sort, ningú ha resultat ferit en aquest succés, que ha causat força expectació.