Dos vehicles de la Policia Local de Torredembarra davant la comissaria

Dies de molta feina per a la Policia Local de Torredembarra: diverses detencions

En les darreres 24 hores, s'han arrestat dos homes al municipi del Baix Gaià

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dues persones en les darreres hores, segons ha informat l'Ajuntament de la capital del Baix Gaià. La primera detenció es va produir aquest dimecres al vespre, al carrer de l'oreneta, per un suposat delicte d'incompliment d'ordre d'allunyament.

Agents de la Policia Local van acudir al lloc dels fets per alteració de l’ordre a la via pública i van comprovar que hi havia un home que no complia una ordre d’allunyament. Davant això, va ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.

El segon arrest ha tingut lloc aquesta passada matinada de dijous, al voltant de dos quarts de tres, quan la Policia Local ha rebut l'avís que una persona intentava entrar en un domicili del carrer del Xiprer. S’hi han desplaçat una patrulla de la Policia Local i una altra dels Mossos, que han detingut un home al pati de l'habitatge.

Dispositiu especial per evitar els furts de garrofes

D'altra banda, aquests dies, la Policia Local de Torredembarra ha posat en marxa un dispositiu especial de prevenció de furts de garrofes en coordinació amb els pagesos de la zona, que havien denunciat algun robatori.

En els primers dies de dispositiu, la Policia Local ja ha identificat quatre persones i ha recuperat sis saques de garrofes robades que han estat retornades als propietaris de les finques de conreu d'on havien estat sostretes.

Quatre detencions durant el passat diumenge

Aquestes no han estat les úniques detencions al municipi torrenc en els darrers dies, ja que durant el passat diumenge 28 d'agost se'n van produir quatre. Les dues primeres detencions del dia va tenir lloc poc després de les vuit del matí, al passeig de Rafael Campalans, quan dues patrulles van veure una baralla entre un home i una dona.

Els agents van comprovar que havien anat junts a la zona d’oci, quan existeix una ordre judicial d’allunyament de l’home vers la dona, que és la seva exparella. Davant això, tots dos van ser detinguts.

La tercera detenció va tenir lloc durant el matí, quan un home va ser detingut per un suposat delicte de robatori amb força a l'interior d'un habitatge. El lladre es va endur un televisor, un telèfon mòbil, una cartera i altres objectes mentre el propietari de l'immoble estava dormint.

La víctima del robatori va veure pel carrer el suposat lladre amb els objectes robats, però va aconseguir fugir del lloc. Va ser detingut a les vies del tren, sota els efectes de l'alcohol i les drogues, amb la col·laboració de la Policia Local de Creixell. L'arrestat té antecedents per robatoris en habitatges.

Finalment, la darrera detenció es va produir al voltant de dos quarts de set de la tarda, al carrer dels Icart. La Policia Local va rebre un avís sobre uns homes que estaven forçant uns vehicles aparcats. Quan va arribar la policia va poder detenir un home com a presumpte autor dels fets.