Dona atrapada

Una dona queda atrapada en un basar a Tarragona: se n'adona quan volia pagar

Una parella la va veure demanant auxili a l'aparador i va trucar el 112

És normal perdre la noció del temps en botigues molt grans i plenes d'articles com poden ser els basars, però aquesta història que ha compartit una veïna de Tarragona en un grup de Facebook no ho és tant.

Ella i la seva parella es van quedar totalment de pedra quan dilluns van trobar-se amb una escena surrealista. Tots dos van sortir al vespre a passejar per Tarragona i quan van passar per davant d'un basar de l'avinguda Roma de Tarragona van trobar una dona que demanava auxili en un aparador.

«La gran sorpresa és que la botiga estava tancada i una dona, clienta, la van deixar a dins». Així relata aquesta veïna el que es va trobar. El basar xinès obert recentment és força gran i la clienta sembla que no va adonar-se de l'hora que era.

Va ser quan va anar a la caixa per pagar els articles que volia comprar quan va veure que no hi havia ningú a la botiga. Va intentar sortir al carrer, però ja no quedava cap treballador al basar i s'havia quedat atrapada.

Segons explica la veïna que va poder salvar la clienta atrapada, ella i la seva parella van trucar el 112 per alertar-los sobre la situació. La dona atrapada ja havia intentat contactar la Guàrdia Urbana de Tarragona, però no sabia exactament en quin carrer ni com es deia l'establiment, un fet que va dificultar que l'ajudessin.

Gràcies a aquesta parella que la va veure demanant auxili a l'aparador del basar va poder sortir de la botiga. Van ser ells qui van donar la ubicació exacta de la botiga i, després d'unes gestions de la Guàrdia Urbana de Tarragona per localitzar el propietari de l'establiment, aquest va personar-se al lloc i la va alliberar.

«Com pot ser que les dependentes no facin una volta per la botiga per saber si hi ha algú a dins» es pregunta la veïna que va trobar la dona atrapada.

Segurament aquesta experiència els farà incorporar una nova rutina de tancament. Per sort, tot va quedar només en un ensurt i en una escena surrealista que deixarà un bon aprenentatge a totes les parts implicades en la història.