Imatge d'una dona passejant sota un fort aiguat

Una dona queda atrapada per la pluja a l'interior del seu cotxe al Vendrell

No és el primer cop que passa en aquest punt de la capital del Baix Penedès

Les fortes tempestes de les últimes hores han desenvolupat en un rescat en un pont del municipi del Vendrell. La capital del Baix Penedès ha registrat 32 trucades per incidents causats per aquestes pluges. 

Un d'aquests ha succeït al pas que hi ha sota l'N-340, a la zona de Massos de Coma-ruga. Aquest punt s'inunda de pressa quan hi ha episodis de tempestes intenses. 

Segons informa el Diari de Tarragona, a primera hora de la tarda d'aquest divendres, ha tornat a succeir aquesta imatge. En conseqüència de les fortes pluges caigudes sobre el Vendrell, tres vehicles han quedat atrapats al pas soterrani.

En un d'ells, una dona no ha pogut sortir de l'interior. Per aquest motiu, tal com informa el citat mitjà, els agents de la Policia Local del Vendrell amb l'ajuda dels veïns de la zona han iniciat el rescat de l'atrapada.

En aquest sentit, han fet una cadena humana per arribar fins al lloc de la víctima, ja que hi havia molta aigua a la zona i era perillós. En arribar fins al cotxe, han tret la dona i un cop en un lloc segur, l'han portat fins a les dependències policials.