Primer pla de dues dones donant-se la mà

Una dona denuncia una agressió verbal lesbofòbica en un bar del Tarragonès

L'Observatori contra l'Homofòbia explica que els fets van tenir lloc el passat 8 de juliol

Nova agressió homòfoba a Catalunya, concretament a la demarcació de Tarragona. Segons ha denunciat l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH), una dona de 31 anys va ser agredida verbalment en un municipi no revelat de la comarca del Tarragonès. Segons ha explicat l'Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets van tenir lloc el passat 8 de juliol a la terrassa d'un bar.

Així, segons la denúncia, una persona que estava al bar del davant va començar a insultar-la i fer-li gestos. Entre els insults proferits li va dir 'bollera de merda'. La dona va comunicar la situació que havia patit a l'OCH a través de l'aplicació de denúncia en línia i l'organització s'ha posat a la seva disposició i està treballant amb ella. Per la seva banda, els Mossos estan recopilant informació per saber si s'ha registrat formalment una denúncia.

L'OCH ha explicat que comunicarà els fets a la Generalitat i al municipi i que acompanya la víctima en l'itinerari que ara vulgui recórrer emparant-se en la llei 11/2014 per a garantir els drets LGBTI i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.