Dispositiu policial a Amposta

Reactiva un punt de venda de droga a Amposta: detencions i 2.000 euros comissats

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta han fet un operatiu contra el narcotràfic

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta van fer un operatiu conjunt contra el tràfic de drogues al barri de les Quintanes de la capital del Montsià. El dispositiu conjunt es va fer al llarg del dimecres, després d'una investigació iniciada per la policia catalana.

Fa diversos mesos, els Mossos d'Esquadra van detectar la reactivació d'un punt de venda de substàncies estupefaents al carrer Canovas d'Amposta.

Arran d'aquesta investigació, es van intervenir nombroses dosis de cocaïna, per la qual cosa el jutjat encarregat de la instrucció va acordar l'entrada i registre de dos domicilis a la ciutat del Montsià.

En aquest dispositiu policial, en haver fet l'escorcoll en totes dues cases, es va detenir una dona vinculada amb el delicte contra la salut pública. A més, també s'han comissat 2.000 euros en efectius, els quals es consideren que són fruit de la venda de substàncies estupefaents.

També hi havia diversos vestigis vinculats amb la manipulació i venda al detall de les drogues que hi havia en aquests habitatges.

En l'operatiu policial  van intervenir efectius de l'ARRO de les Terres de l'Ebre dels Mossos d'Esquadra i les unitats K9 de la Policia Local d'Amposta.