Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Una dona ferida en un atropellament a Tarragona

Els fets han tingut lloc abans de les deu del matí al barri de la Granja

Ensurt per començar la setmana a la ciutat de Tarragona. Segons ha avançat el 'Diari Més', una dona ha patit ferides menys greu després de ser atropellada per un cotxe al carrer Menorca, ubicat al barri de la Granja. Els fets han tingut lloc uns minuts abans de la deu del matí, quan un vehicle ha envestit la víctima.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat una unitat, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per atendre la víctima. Els sanitaris han tractat la dona al mateix lloc de l'accident i, posteriorment, ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb ferides menys greus.

Cal recordar que el passat dimarts una dona va morir després de ser atropellada a la cruïlla entre el carrers Joan Salvat i Josep Maria Vives i Salas, a tocar de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. La víctima mortal anava acompanyada del seu marit, que va resultar il·lès, però que va patir un atac d'ansietat.

Intent d'ocupació d'un pis al carrer Formentera

D'altra banda, durant el cap de setmana, s'ha denunciat a través de les xarxes socials l'intent d'ocupació d'un pis al carrer Formentera del barri de la Granja- En una publicació al grup de Facebook 'Recuperemos Nuestros Barrios', un veí ha explicat que uns desconeguts han intentat ocupar l'immoble durant dues nits seguides.

En aquest sentit, el veí ha explicat que el pis que s'ha intentat ocupar no és d'un banc, sinó d'una dona que ara no pot viure sola. Afortunadament, els veïns van trucar els Mossos d'Esquadra, que van evitar l'ocupació.