Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una dona roba un cotxe i l'encasta contra una patrulla dels Mossos, al Vendrell

La policia la va poder detenir després d'una persecució

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir una dona després que aquesta hagués robat un cotxe i hagués intentat encastar-lo contra una patrulla. Els fets van tenir lloc dissabte passat, 12 de setembre, quan una veïna va denunciar que li havien robat el cotxe i que l'havia vist conduït per una dona per la zona d'oci de Les Mates del Vendrell

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar fins al lloc dels fets i van poder acorralar la lladre amb el cotxe robat, aquesta va intentar encastar el vehicle contra la patrulla, tot i que no ho va aconseguir. A continuació, la dona va començar a conduir a tota velocitat per la carretera N-340, posant en perill la resta de conductors.

Finalment, els Mossos van poder atrapar la conductora a Bellvei, i en aquest moment va fer marxa enrere i sí que va aconseguir donar un cop amb el cotxe robat contra la patrulla. Llavors, la dona va sortir del vehicle robat i va començar a córrer a peu. Els Mossos la van perseguir, la van atrapar i la van intentar detenir, però ella va oposar molta resistència. Finalment, va ser detinguda per un delicte de conducció temerària i resistència a l'autoritat. La dona acumulava 15 antecedents per delictes diversos.