Imatge de la baralla a REus.

Nou episodi de la baralla a ganivetades a la sortida d'una discoteca a Reus

Dues persones s'han entregat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus

El passat dissabte, 7 de maig, es vivia uns moments de tensió a la plaça de les Peixateries Velles. Una baralla multitudinària a la sortida de la coneguda discoteca Classix, al Raval de Robuster. 

En aquest incident, als voltants de dos quarts de sis de la matinada, dues persones van quedar ferides per arma blanca. Un incident que va quedar obert per part dels Mossos d'Esquadra per trobar l'autor dels apunyalaments, el qual va fugir del lloc dels fets. 

Gairebé dues setmanes després, aquest 19 de maig a la tarda, dos dels implicats en la baralla amb ferits per arma blanca s'han entregat als Mossos d'Esquadra, segons informa el digital 'El Caso'. Per aquest motiu, els dos individus, de nacionalitat espanyola, han quedat detinguts  i ja hi ha més identificats amb ordre de detenció.

Dues persones ferides de gravetat per l'incident

Els problemes s'acumulen a l'exterior de la discoteca Classix de Reus. Una zona on els veïns i veïnes més propers ja han viscut diversos incidents similars a l'últim. Des de baralles, actuacions incíviques, llançament de gots o força soroll, són algunes de les situacions viscudes.

En l'incident multitudinari, diversos joves es van propinar puntades de peu, cops de puny i tota mena d'agressions sense cap mena de miraments. Una batussa que es va agreujar quan van apunyalar dues persones en el transcurs d'aquesta.

De resultes d'aquest incident, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van haver d'activar-se per atendre les dues persones que havien estat apunyalades. Una situació que es van trobar els agents dels Mossos d'Esquadra en arribar al lloc dels fets. 

Per aquest motiu, els professionals sanitaris va traslladar una d'aquestes persones fins a l'Hospital Sant Joan de Reus, mentre que el noi amb ferides més greus, que hauria rebut fins a cinc ganivetades, va ser ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació dels fets. Després de dies d'aquest greu incident a la capital del Baix Camp, dues persones vinculades amb aquesta baralla, s'han entregat a la comissaria de la policia catalana de Reus, tal com ha informat 'El Caso'. Tots dos han quedat detinguts.