La Guàrdia Urbana de Reus fent un control nocturn

Diverses baralles en una casa ocupada el barri del Carme acaben amb dos detinguts

Aquesta nit la Guàrdia Urbana ha aixecat 25 actes per incomplir el toc de queda i 3 per incomplir el confinament comarcal

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir aquest dissabte dos nois joves pels delictes contra l'administració pública i de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Segons avança 'Canal Reus', els fets van tenir lloc la tarda d'ahir dissabte, 6 de març, al barri del Carme de Reus, quan la policia va rebre, al voltant de les tres de la tarda, un primer avís d'una baralla en una casa. S'estava produint en un pis ocupat de manera il·legal, on a l'interior diversos joves cridaven i es llançaven objectes. De fet, un dels joves va haver de ser atès per personal sanitari del CAP per ferides provocades per un vidre trencat.

Més tard, cap a dos quarts de vuit del vespre, els Mossos i la Guàrdia Urbana van rebre un nou avís d'una altra baralla al mateix punt del barri del Carme. Les patrulles policials es van desplaçar fins a lloc dels fets i van detenir, finalment, dos joves de 18 anys i amb antecedents policials, tal com apunta el citat mitjà. 

Els dos joves estan acusats cadascun d'un delicte contra l'administració pública i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Està previst que aquest diumenge passin a disposició judicial.

Enxampades 25 persones saltant-se el toc de queda i 3 més incomplint el confinament comarcal

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Reus ha informat que aquesta passada nit s'han aixecat fins a 25 actes a persones que estaven incomplint el toc de queda nocturn, a més de 3 actes més per incompliment del confinament comarcal. També s'han aixecat 10 actes per alteració de l'ordre públic.