Armes que es van trobar al domicili dels detinguts.

Dos detinguts per un robatori amb una arma simulada en una casa del Vendrell

Els dos homes van intimidar la víctima i es van endur 7.000 euros

Els Mossos d'Esquadra del Vendrell van detenir el passat dijous 3 de juny dos homes com a suposats autors d'un robatori amb violència. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, també estan acusats de pertinença a un grup criminal

El robatori va tenir lloc el 19 de maig a l'interior d'un domicili del Vendrell. Els homes van trucar i van preguntar per la parella de la dona que va obrir la porta. Quan aquesta els va deixar passar, la van amenaçar amb una arma de foc.

Dins d'una caixa de medicines

Després van registrar la casa i es van endur una caixa de medicines amb 7.000 euros a l'interior. Tal com va detallar la víctima, la caixa estava junt amb altres que eren iguals, però els lladres van anar directament a aquesta.

La investigació dels Mossos va permetre identificar els dos autors i una tercera persona que era amiga de la víctima. És la que hauria proporcionat la informació de l'amagatall dels diners. El 3 de juny es va detenir un dels lladres i es van trobar al seu domicili embolcalls de marihuana i cocaïna. També s'han requisat dues armes blanques, dos sabres de l'estil d'una katana.

Per aquest motiu també es va detenir la seva parella i se'ls va acusar a tots dos de tràfic de drogues. També es va trobar una pistola d'aire comprimit, que era la que s'havia fet servir per intimidar la víctima. Poc després es va detenir la persona que havia proporcionat la informació sobre l'amagatall dels diners.

L'altre atracador es troba en recerca i detenció. Els detinguts van passar a disposició judicial i es va decretar l'ingrés a presó d'un dels homes i llibertat amb càrrecs per als altres dos.