Imatge de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra

Roben en un aparcament de Roda de Berà i fugen en un ciclomotor

La Policia Local de Torredembarra els ha detingut aquesta matinada

Aquest passat dimecres a la tarda es va viure un robatori a la localitat de Roda de Berà. Dos individus haurien robat la bossa de mà a una dona en un aparcament de la localitat del Baix Gaià. En aconseguir el botí, haurien fugit amb un ciclomotor. 

Des de la Policia Local de Roda de Berà, es va enviar la senyal d'alarma per aquests fets als agents locals dels municipis veïns. A més d'una descripció i característiques dels implicats en el robatori.

En rebre la informació, uns agents de la Policia Local de Torredembarra que estaven de patrullatge al centre de la vila aquesta passada matinada van sospitar d'uns individus. En concret, van veure un ciclomotor de les característiques que els havien dit davant del caixer d'un establiment bancari al carrer d'Antoni Roig.

A l'interior del mateix, hi havia dos homes bevent i fumant. Per tot plegat, els agents van demanar el reforç d'una segona patrulla. Quan van identificar els individus van comprovar que portaven el telèfon mòbil de la víctima del robatori de Roda de Berà. 

Per tot això, els agents de la policia torrenca van detenir els dos homes, veïns de Roda de Berà i de Creixell, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació.