Imatge de dues furgonetes dels Mossos d'Esquadra en un carrer del Vendrell

Dos detinguts per tràfic de drogues i diverses denúncies en un bar del Vendrell

Els Mossos han denunciat el propietari de l'establiment per no demanar el passaport Covid als clients

Els Mossos d'Esquadra han detingut en un bar del Vendrell dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. Segons ha explicat la policia catalana, els dos arrestos s'han produït aquest dijous, a les 13.58 i a les 14.39 hores, en un establiment del carrer Camí dels Molins de la capital del Baix Penedès.

Les persones detingudes al Vendrell són dos homes. Un d'ells té 20 anys, és de nacionalitat marroquina i no té domicili conegut. El segon arrestat no té filiació coneguda i els agents dels Mossos estan fent les corresponents gestions per tal d'identificar-lo. Un dels arrestats es dedicava al tràfic de cocaïna i l’altre al d'haixix i marihuana.

A banda dels Mossos d'Esquadra, també han participat en l'operatiu policial diversos efectius de la Policia Local del Vendrell i del Cos Nacional de Policia.

El responsable de l'establiment, denunciat per no demanar el passaport Covid als clients

Durant l'operatiu policial en aquest establiment del Vendrell, els Mossos d'Esquadra han identificat a 15 persones entre els clients que hi havia al local i han aixecat 11 actes per tinença de drogues. En aquest sentit, s'ha denunciat administrativament el responsable de l'establiment per permetre el consum de substàncies estupefaents.

No ha estat l'única denúncia contra el local, que també ha estat denunciat, entre altres infraccions administratives, per no demanar el passaport Covid als clients que hi accedien. Entre els clients, cinc han estat denunciats per dur la mascareta o fer-ne un ús incorrecte a l'interior de l'establiment.

Finalment, també s'ha comissat una bicicleta, valorada en més de 1.000 euros, per tal de comprovar si havia estat sostreta.