Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra durant l'escorcoll d'un pis a Salou

Descobreixen un dels 'supermercats' de la droga de la zona d'oci de Salou

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes en el marc de l'operatiu policial, un a Salou i un segon al barri tarragoní de Bonavista

Nou cop al tràfic de drogues a les comarques tarragonines. Aquest dijous, els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Salou, van detenir dos homes, de 40 i 42 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Un dels arrestos va tenir lloc al municipi de la Costa Daurada, mentre que el segon es va produir al barri de Bonavista, a Tarragona.

Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, la investigació es va iniciar arran de diversos dispositius de seguretat ciutadana per part d’agents de la comissaria de Salou – Vila-seca, coordinats amb agents de la Policia Local, per prevenir el tràfic de drogues al detall a la via pública. Principalment, en zones d’oci de Salou que amb la temporada d'estiu incrementen notablement la xifra de visitants.

A partir d'aquí, els investigadors van poder determinar que darrere dels venedors finals hi havia un punt de distribució liderat per un home de 42 anys, amb nombrosos antecedents policials per tràfic de drogues. En aquest sentit, l'investigat prenia moltes mesures per evitar l’acció policial i disposava d'un grup de persones que s'encarregaven de detectar la presència de policies.

Un detingut a Salou i un altre al barri tarragoní de Bonavista

La investigació va culminar aquest dijous a primera hora del matí, quan es va fer una entrada i escorcoll al pis del principal investigat. Allà, els agents de la policia catalana van detenir l'home, de 42 anys, i van intervenir 10 grams de cocaïna preparats en dosis, uns 50 grams de marihuana preparada per a la venda al detall, diverses peces d’haixix, 800 euros en efectiu, un mòbil sostret i documentació sostreta a un turista estranger.

Posteriorment, els agents dels Mossos es van desplaçar al barri de Bonavista, a Tarragona, on es va produir la segona detenció. En aquest cas es tractava d’un home de 40 anys el qual col·laborava i participava del delicte de tràfic de drogues fent tasques d’enllaç amb els venedors finals de la droga al carrer. Els dos detinguts han passat avui divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.