La plantació de marihuana que s'ha trobat al Vendrell.

Dos detinguts al Vendrell mentre intentaven robar en una gran plantació de marihuana

La policia els va enxampar amb diversos sacs plens

La Policia Municipal del Vendrell ha detingut aquesta nit dues persones que intentaven robar en una gran plantació de marihuana. La patrulla havia notat una forta olor de marihuana en un carrer de l'Eixample i han baixat per inspeccionar la zona.

En aquell moment han sentit uns sorolls provinents d'uns matolls i han vist que hi havia dues persones que intentaven fugir en una zona boscosa. Després d'una persecució per entremig dels matolls, han aconseguit detenir un home. També han trobat un sac amb marihuana que havia llençat.

Una gran plantació a dins d'una casa

A prop hi havia una casa molt hermètica amb llum a l'interior, la qual tenia la tanca forçada. A dins, els agents han trobat diverses bosses plenes de marihuana, amb guants i tisores de poda. A l'habitatge han trobat una gran plantació de marihuana. 

Gràcies a una batuda que s'ha fet a la zona, els agents han trobat el segon individu, que també ha quedat detingut. Segons els indicis que té la policia, els dos homes haurien entrat al domicili per robar la marihuana, fent fugir el cuidador de la plantació. Ambdós han quedat detinguts acusats d'un delicte contra la salut pública.