Un dels homes detinguts en un operatiu antidroga al centre històric de Valls

Els germans de Valls que han provocat un gran desplegament policial al centre històric

Decomissen més d'un quilo de cocaïna, 330 grams d'haixix i uns 6.000 euros en efectiu

El centre històric de Valls s'ha despertat ple d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi. Tots dos cossos policials han fet un ampli desplegament a les sis de la matinada d'aquest dijous en una operació antidroga a la capital de l'Alt Camp.

L'operatiu s'ha centrat al número 32 del carrer Santa Maria i al número 7 del carrer de la Figuereta, a tocar del Pius Hospital, per a fer les entrades corresponent. En aquests indrets s'han fet escorcolls en els immobles. Tots dos habitatges, a més, serien ocupats il·legalment.

En el dispositiu policial conjunt  s'ha decomissat més d'un quilo de cocaïna, 330 grams d'haixix i uns 6.000 euros en efectiu. A més, també s'ha interceptat nombrós material robat, el qual, en alguns casos, era acceptat a canvi de droga. La policia també ha trobat als habitatges telèfons mòbils i eines sostretes, entre altres objectes.

L'operatiu ha acabat amb la detenció de dos homes veïns de Valls que són germans. Han estat arrestats per delictes contra la salut pública i receptació.

El desplegament policial ha comptat amb els agents de les unitats Brimo, Arro i la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Valls, a més de comptar amb la presència de secretaris judicials.