Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Apareixen 2 homes lligats i ferits a Tarragona: tot apunta a un nou narcoassalt

Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí en un aparcament del polígon Riu Clar

Dos homes de nacionalitat albanesa han estat agredits aquest dimecres al matí en un aparcament del polígon industrial Riu Clar de Tarragona, en uns fets que els Mossos d'Esquadra investiguen com un narcoassalt. Ho ha avançat el digital 'El Caso', que ha explicat que l'avís s'ha rebut abans de les deu del matí, quan uns testimonis han avisat dels fets la policia catalana.

En arribar al lloc, els agents han trobat un home emmanillat amb unes brides i amb una ferida a l’ull, al costat d'un camió de càrrega. A pocs metres del vehicle han localitzat un segon home, també emmanillat amb brides i que presentava una ferida al cap i una punyalada a l'espatlla. Segons el citat mitjà, els assaltants eren tres persones i haurien agredit les víctimes amb una arma de foc.

Els dos ferits han estat atesos en un primer moment per sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i després han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per rebre atenció per les seves ferides. Està previst que durant la tarda d'aquest dimecres siguin interrogats pels Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació del cas.

Els assaltants haurien agredit els dos homes i haurien robat un carregament de marihuana

La policia catalana ha trobat restes de sang al camió, on també han localitzat oliveres petites i una armilla antibales. Els investigadors treballen amb la hipòtesi d'un narcoassalt, tot i que encara han d'avançar en les perquisicions. En aquest sentit, els Mossos creuen que després d'agredir els dos ferits, els assaltants haurien robat el carregament de marihuana que hi havia al camió.

Els investigadors especialitzats en narcotràfic dels Mossos d'Esquadra de Tarragona, amb els indicis recollits al lloc dels fets i amb la identitat de les dues víctimes, tracten ara d'aclarir qui són els responsables d'aquest assalt, la procedència de la droga presumptament robada i quin era el seu destí.

Aquesta mena de robatoris de droga entre bandes és un fet habitual a la demarcació de Tarragona, especialment en masies i camps de plantació de marihuana. En aquest sentit, cal recordar un assalt, a punta de pistola, en una masia de Vallmoll el passat mes de novembre.