Dos agents de la Policia Local de Cambrils en moto

Dos individus acaben detinguts en intentar atracar un ancià de 90 anys a Cambrils

Els mateixos individus van cometre un furt en un establiment comercial, a més de tirar bengales i increpar la gent al barri del Regueral

La Policia Local de Cambrils va tenir un dimarts mogut al municipi. Passades les tres del migdia del 6 d'octubre, saltaven les alarmes i arribaven diversos avisos als agents de la policia cambrilenca per un intent de robatori a l'avinguda Diputació, a la cruïlla amb el carrer Joan XXIII del municipi costaner. En concret, alertaven d'un intent de furt  a un ancià de 90 anys que estava assegut en un banc.

Les patrulles es van dirigir fins a la zona on havien succeït els fets i van aconseguir detenir  a un veí de 24 anys de Salou  i un altre de 26 de Reus. Això, però, no va ser gens fàcil, ja que es van resistir als agents al llarg de la detenció. Per aquest motiu van ser denunciants penalment per atemptat contra agents de l'autoritat. A més, després de fer diverses comprovacions, a més, van esbrinar que havien estat els autors d'un furt en un establiment comercial.

A més de l'incident de l'intent de robatori a l'ancià, la Policia Local de Cambrils va posar dues denúncies  als mateixos individus al barri del Regueral del municipi de la Costa Daurada. En concret, els fets succeïen a dos quarts d'una del mateix dimarts 6 d'octubre. 

El motiu de la denúncia va ser el llançament de bengales a la via i la increpació a la gent per part dels dos veïns de Reus i Salou per la zona cambrilenca. En l'escorcoll, van trobar bengales i adhesius de serrallers de 24 hores, que van ser decomissades, i objectes diversos.