Imatge panoràmica de PortAventura

Dos joves es colen de matinada a PortAventura per escalar una atracció

Han estat enxampats a la zona de l'aparcament del parc d'atraccions

Incident sense precedents a PortAventura. Dues persones han sigut detingudes pels Mossos d'Esquadra a les instal·lacions del parc d'atraccions de la Costa Daurada després d'accedir a l'interior, segons informa 'El Caso'.

Els dos joves han aconseguit saltar-se les mesures de seguretat implantades al parc amb la intenció d'escalar una de les atraccions més altes i, tot seguit, saltar amb un paracaigudes.

Un dels detinguts, segons el citat mitjà, és el conegut escalador britànic George King. Un individu que ha protagonitzat escenes similars en la seva trajectòria, entre elles, a la Torre Agbar de Barcelona.

Investiguen l'incident

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís al voltant de dos quarts de sis de la matinada. Aquest era el moment en què els vigilants de seguretat han detectat dues persones a l'interior del recinte.

Durant el moment que han pogut estar a dins de PortAventura, segons explica 'El Caso', n'hi ha hagut un que hauria escalat una atracció, mentre l'altra persona s'ha quedat enregistrant l'acció. Una pràctica habitual de l'escalador britànic que, un cop aconsegueix el seu propòsit, ho penja a les seves xarxes socials.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després de detenir les dues persones a la zona de l'aparcament i denunciades per un possible delicte de violació de domicili jurídic.

L'escalada i l'enregistrament d'aquesta, segons informa el citat mitjà, s'ha pogut fer. Tot i això, encara hi ha dubtes com s'ha executat el salt des de l'atracció que hauria escalat i, les principals hipòtesis, assenyalen que són amb paracaigudes.

El saltador George King

El saltador George King, de 22 anys i milers de seguidors a Instagram, és un dels involucrats en aquest incident a PortAventura World, segons ha informat 'El Caso'.

Un expert que ha demostrat les seves habilitats en altres ocasions a terres catalanes. Per exemple, l'any 2020, va escalar la Torre Agbar de Barcelona i l'any següent, l'Hotel Melià.

Unes escalades de gran perill, ja que les fan sense corda i acaben amb un salt un cop aconsegueixen l'objectiu, són il·legals. Tot i això, l'enregistrament d'aquesta pràctica els dona milers de reproduccions a les xarxes socials, a més de l'adrenalina del moment.