Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Marxen d'una gasolinera de Reus sense pagar i quan la policia els atrapa no dona crèdit

La Guàrdia Urbana de Reus els ha denunciat per estafa i conduir sense permís

El preu del combustible està afectant la butxaca de tota la població. Un fet que ens fa mirar cada cop que ens disposem a omplir el dipòsit del nostre vehicle, quin preu hi ha a cada estació de servei, per estalviar el màxim de diners possibles.

Aquest fet, però, no ha estat mirat per unes persones que van aturar-se a posar benzina a una estació servei de Reus. Que en aconseguir omplir el dipòsit del seu vehicle, van fugir.

Una situació que ha estat resolta per la Guàrdia Urbana de Reus durant aquesta passada nit i s'ha tancat l'actuació interposant dues denúncies als autors d'aquest incident.

Els autors dels fets, denunciats per estafa i conduir sense permís

La Guàrdia Urbana de Reus ha informat d'un nou incident a la ciutat que s'ha viscut aquesta passada nit. Uns fets vinculats a una estafa en una estació de servei de la capital del Baix Camp.

En concret, segons han informat a les xarxes socials la policia reusenca, dos joves han anat a posar gasolina a una estació de servei de l'avinguda de Salou, a l'alçada del número 111 d'aquesta via reusenca.

En aquest indret, els individus quan han posat el combustible al seu vehicle, han fugit del lloc dels fets sense pagar la quantitat de gasolina que han posat al seu vehicle. Un fet denunciat pels responsables de la gasolinera i s'han activat els agents de la Guàrdia Urbana.

Per tot plegat, els agents reusencs han iniciat un dispositiu per a localitzar els autors d'aquest delicte a la ciutat. Segons han informat, han aconseguit trobar els dos joves que han protagonitzat aquest frau. Per aquest motiu, les dues persones han estat denunciades per estafa.

A més d'aquest incident, la Guàrdia Urbana de Reus s'ha trobat amb un fet que no s'esperaven en enxampar els dos joves que havien fugit de la gasolinera reusenca. En concret, en demanar la documentació als involucrats, han comprovat que no tenien permís de conduir.

Per això, a més de ser denunciats per estafa, també ho han sigut per circular per la capital del Baix Camp sense permís de conduir.