Eloi Serra, en un acte dels Passerells de Mataró

Eloi, el jove casteller i futbolista que ha mort en un accident a Catalunya

L'incident va succeir a la carretera C-1415c, al municipi d'Argentona

Tràgica notícia la viscuda durant el vespre del dijous. El conductor d'un ciclomotor circulava per la C-1415c, al municipi d'Argentona, ha mort en un accident on s'han vist involucrats dos vehicles més. El conductor del vehicle de dues rodes és veí de 24 anys del municipi d'Argentona.

L'incident ha succeït durant el vespre del dijous, poc després de les 21 hores. El sinistre mortal ha succeït a l'alçada del paratge l'Aixernador del municipi maresmenc. S'estan investigant les causes d'aquest accident mortal.

L'Ajuntament de la localitat del Maresme ha lamentat profundament aquest succés i han traslladat el condol i escalf a la família i amics de la víctima.

Eloi, jugador de l'Argentona i casteller dels Passerells

La família és la gran afectada per aquest tràgic incident de trànsit. Els amics i amigues, també han rebut un cop molt dur i les mostres de condol han estat molt emotives des que s'ha conegut la trista notícia.

Els primers a reaccionar han estat dues entitats d'on formava part el jove mort en aquest accident mortal. El veí d'Argentona de 24 anys, Eloi Serra, jugava al FC Argentona i era casteller als Passerells del TecnoCampus de Mataró. 

La cola castellera, que han fet un petit homenatge en record seu aquest divendres, també han fet un comunicat lamentant la mort del seu company i una gran mostra de condol, escalf i suport a tots els familiars i amics. 

«Lamentem comunicar que l'Eloi Serra, membre de la Colla Castellera Passerells del TecnoCampus i exestudiant de la Universitat TecnoCampus de Mataró, va perdre la vida ahir en un accident de trànsit. L'Eloi era un company molt estimat i amb qui vam poder compartir molts bons moments, tant a la Colla com a la universitat».

Des del club de futbol han expressat el seu condol a la família i amics en aquests moments tan durs. Un missatge a les xarxes socials, acompanyat amb una fotografia del jove futbolista, on han escrit: «Ahir va marxar Eloi Serra. Marxes sense dir adéu, deixant un munt d'amics que et trobaran a faltar. Marxes amb molt de temps per viure. Que injusta és de vegades la vida».