Imartge d'un operatiu dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles

Emmordassen i lliguen una senyora d'avançada edat durant un robatori a Bonavista

Els fets van succeir el passat dijous a la nit

Bonavista  ha estat escenari d'un robatori de pel·lícula aquest passat dijous, 18 de febrer. Els Mossos d'Esquadra rebien l'avís als volts de dos quarts de deu de la nit, després que diversos lladres entressin a un habitatge del carrer Vint del barri tarragoní i robin una senyora d'avançada edat. La policia catalana està investigant els fets i, de moment, no hi ha cap persona detinguda

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Emmordassada i lligada mentre era robada

Diversos individus —tres persones, segons algunes publicacions a les xarxes socials— van entrar a robar en un immoble  d'una senyora d'avançada edat al carrer Vint de Bonavista el passat dijous, 18 de febrer. Segons informen els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, els lladres, abans d'iniciar el robatori amb violència, van lligar  la senyora. A més, també indiquen que la senyora va ser emmordassada  i va estar més d'una hora en aquesta situació.  La víctima va patir danys als canells arran d'estar lligada, però de poca gravetat

Durant el robatori, se li va destrossar  el pis buscant objectes de valor per ser robats, deixant el mobiliari o el sofà, totalment malmesos. En cometre el robatori de totes les joies, els individus van fugir. Segons expliquen a les xarxes socials veïns del barri, els lladres i agressors de la víctima eren tres persones d'origen marroquí. 
 

Els Mossos d'Esquadra, a partir d'aquest incident i la denúncia de la senyora, han obert una investigació  per buscar els responsables d'aquest incident amb violència. Segons han confirmat a Tarragonadigital, no hi ha cap persona detinguda  per aquests fets.