Els Bombers treballant en un incident a Deltebre

S'enfonsa una embarcació pesquera al riu Ebre i provoca una perillosa fuita

Els Bombers l'han controlat amb una mànega amb aire i no hi ha risc que s'escampi riu avall

El municipi de Deltebre  continua vivint diversos successos els últims dies. Després dels robatoris descoberts gràcies a l'accident d'un individu a la T-340 entre la localitat del Baix Ebre i Camarles, ara n'hi ha hagut un a l'entorn aquàtic del riu Ebre.

El servei d'emergències rebia l'avís poc després de les dotze en punt d'un enfonsament d'una embarcació pesquera a Deltebre, de set metres d'eslora. L'incident ha succeït al port del municipi, davant del Club Nàutic Riumar.

En conseqüència d'aquest incident, s'ha requerit l'activació dels Bombers de la Generalitat. El cos ha desplegat quatre dotacions al municipi ebrenc per a fer diverses tasques arran de l'accident de l'embarcació.

Principalment, però, s'estan executant tasques al voltant de la contenció d'un possible abocament d'olis i hidrocarburs per l'enfonsament de l'embarcació. En aquest sentit s'han col·locat unes barreres de contenció per evitar el possible vessament de les substàncies.

Tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) es desplacen fins al lloc per valorar com retirar l'embarcació i netejar hidrocarburs.