Imatge d'un esfondrament a Blancafort

Ensurt al carrer Major: S'ensorra la teulada de l'antiga llar de jubilats de Blancafort

La coberta va arrossegar dos sostres de l'edifici, fins a la planta baixa | No hi va haver ferits ni persones desallotjades

Gran ensurt el que es va viure ahir al carrer Major de Blancafort, a la comarca de la Conca de Barberà. Al voltant de les sis de la tarda es va ensorrar la teulada de l’antiga llar de jubilats del municipi, que va arrossegar dos sostres fins a la planta baixa. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, la façana no en va quedar afectada ni hi va haver persones ferides, tampoc desallotjades.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A la finca del costat, un immoble de planta baixa més tres pisos i sense inquilins, un dels pilars va quedar afectat mentre que, a la casa de l’altre costa, no hi va haver desperfectes. Tampoc als habitatges del davant. Després de revisar la situació i minimitzar riscos per tal de treballar amb seguretat, els Bombers van fer tasques d’apuntal·lament a la finca contigua, per evitar el col·lapse.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 18.12 hores i els Bombers de la Generalitat s’hi van desplaçar amb 11 dotacions, amb efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS) i del Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC). L’arquitecte municipal també va acudir al lloc dels fets.