Incendi Valls

Ensurt ara mateix a l'Alt Camp a causa d'un incendi: els Bombers hi estan treballant

A hores d'ara el foc ja estaria estabilitzat

En temporada d'estiu, quan augmenten considerablement les temperatures i les pluges són escasses, els incendis no donen treva. Per aquest motiu, tant el Govern com els Bombers de la Generalitat, estan preocupats davant nous possibles incendis a casa nostra.

Després dels grans desastres produïts per terribles incendis simultanis a diferents punts de Catalunya en les darreres setmanes, ara, l'angoixa arriba a la comarca de l'Alt Camp. Encara que tot ha quedat només en un petit ensurt, ja que ha començat a cremar un canyar de la localitat.

Els fets han tingut lloc aquest mateix migdia, quan s'ha començat a observar una columna de fum a la carretera de Picamoixons, sota el barri de les Comarques de Valls. Així ho ha informat una ciutadana al seu compte de Twitter que passava pel lloc dels fets en el moment que s'han iniciat les flames.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, fins a l'indret s'hi han desplaçat tres dotacions de Bombers amb la major brevetat possible per apagar el foc. A més, s'han vist diverses grues la funció de les quals era treure cotxes ràpidament per evitar que es cremessin.

A hores d'ara, els Bombers de la Generalitat encara estan treballant en l'incident, remullant tot el terreny per evitar que les flames es tornin a originar. Així doncs, afortunadament, el foc estaria estabilitzat i els professionals de l'àmbit estarien acabant les seves tasques per acabar d'estabilitzar la zona.