Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Ensurt al centre del Vendrell per un incendi originat a la cuina d'un bar

El foc només ha produït danys materials

Fort ensurt el que hi ha hagut aquest migdia al centre del Vendrell, per un incendi que s'ha originat en un bar situat al carrer de Prat de la Riba. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís s'ha rebut a les 12.25 hores i al lloc dels fets s'han desplaçat cinc dotacions i la policia local.

L'origen del foc ha tingut lloc a una fregidora que hi havia a la cuina, però posteriorment s'ha estès per la campana extractora, i ha produït danys importants a tota la cuina de l'establiment. Sortosament, no hi ha hagut danys personals, però sí que s'ha generat una intensa columna de fum que ha cridat l'atenció al centre de la ciutat.

Incendi en un magatzem

Minuts després de l'incident al carrer de Prat de la Riba, a les 12.33 hores, els Bombers han hagut d'actuar en un incendi al carrer Anoia del Vendrell. En aquest, s'ha avisat d'un foc en un magatzem de material elèctric. 

Fins al lloc s'han desplaçat sis dotacions dels Bombers, que han treballat en tasques d'extinció i ventilació de l'escala. També s'ha fet la ventilació dels dos pisos superiors que s'han vist afectats pel fum.