Bombers de la Generalitat al carrer.

Col·lapse circulatori al centre de Reus per un avís per fum en un edifici

Llargues cues de cotxes arran de la mobilització dels bombers per un avís

Col·lapse en la circulació a Reus aquest migdia per la mobilització de diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els serveis d'emergències han rebut un avís a les 13.46 hores per fum en un despatx d'advocats situat al centre de la ciutat.

Ràpidament s'han mobilitzat diverses dotacions dels bombers fins al carrer Sant Joan de Reus, el lloc indicat on suposadament s'havia vist fum. Un cop han arribat allí i han tallat el carrer no han trobat ni fum ni foc.

Han continuat la inspecció a la zona per assegurar-se que no hi havia cap incidència i finalment han trobat fum al número 2 del carrer Sant Joan de Reus, en un despatx. 

Les cinc dotacions han treballat per ventilar la zona i han confinat preventivament dos pisos de la cinquena planta, però tot ha quedat en un ensurt.

La mobilitat, però, s'ha vist fortament ressentida d'aquesta intervenció dels serveis d'emergències. En una de les hores punta pel que fa a la circulació, el caos ha estat considerable. 

Desenes de vehicles han fet cua a la zona del passeig Prim, passeig Sunyer, carrer Sant Joan i fins i tot a l'avinguda Doctor Vila-seca, per accedir a la plaça de les Oques. Autobusos i cotxes s'han anat acumulant arran d'aquesta incidència, ja que a més de l'afectació per la mobilització dels bombers, el passeig Prim està tallat en sentit plaça de la Pastoreta per les obres d'asfaltatge que s'estan realitzant.

Les cues han estat tan llargues que fins i tot un cop tancat el servei, a quarts de quatre de la tarda, encara hi havia cotxes esperant.