Una càmera portada per un agent de la Policia Local de Roda de Berà

Nit moguda: Entren a les instal·lacions de diferents entitats esportives de Valls

Els autors dels fets han trencat els panys de les portes i han regirat tots els armaris

Robatori de matinada a Valls. Segons El Vallenc, avui dimarts dia 12 de maig un o diversos individus han entrat als despatxos de les  entitats de futbol  de Valls. En concret, als de les instal·lacions esportives de la zona del barri del  Vilar.

En aquest sentit, la Policia Local  de Valls ha rebut la denúncia, per part del Patronat Municipal d'Esports, de l'entrada d'uns lladres a les dependències de la Unió Esportiva Valls, Atlètic de Valls i Escola Valls Futbol. Els autors dels fets han trencat  els  panys de les portes i han regirat tots els armaris. Per sort, cap de les tres entitats hauria patit el robatori d'objectes o diners.

Crema un cotxe a Alcover de matinada 

Aquest fet no ha estat l'únic succés  d'aquesta matinada a l'Alt Camp. Al voltant de les 4.00 h, s'ha declarat un incendi  en un vehicle a  Alcover, estacionat a la plaça de la Garriga del municipi.

Ràpidament, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. S'han trobat el vehicle totalment cremat. Es desconeix l'origen de l'incident, que ha acabat afectant un altre  cotxe, que també ha patit danys materials, i un pal de la llum.

Dos incendis al Vendrell i l'Arboç en una mateixa tarda

A més, els Bombers de la Generalitat van tenir, ahir, una tarda amb força feina al  Baix Penedès. Es van declarar dos incendis amb poques hores de distància, un al Vendrell i l'altra a l'Arboç. 

El primer va tenir lloc al polígon La Cometa del Vendrell. Van cremar matolls d'un solar abandonat situat al costat del polígon. Els Bombers el van poder controlar amb poc temps, comptant amb el suport de la policia local.

El segon incendi es va produïr al vespre en una  caseta situada a prop del carrer d'Avilès de l'Arboç. Segons els Bombers, va cremar tota la caseta, d'uns seixanta metres quadrats, així com vegetació dels voltants. Quatre dotacions van treballar en l'extinció del foc, que no ha deixat ferits.