Imatge de la façana del Forn Sistaré al carrer Ample de Reus

Entren a robar dues vegades al Forn Sistaré de Reus

En el primer robatori van endur-se una bàscula, mentre que en el segon van emportar-se la màquina registradora i van provocar danys a la porta de l'establiment

Doble robatori al Forn Sistaré del carrer Ample de Reus, segons ha avançat Canal Reus. En aquest sentit, el propietari de l'establiment, Xavi Pàmies, ha explicat a la televisió reusenca que els fets han tingut lloc durant la passada nit i que en l'assalt han robat la caixa registradora i han provocat destrosses a la botiga, especialment a la porta d'entrada.

Pàmies ha explicat que «ens han destrossat la porta de fusta que tenim des dels anys 60». En aquest sentit, el propietari ha afegit que és el segon robatori a l'establiment en pocs dies, ja que el passat dissabte van patir un altre incident mentre estaven oberts al públic. Aleshores, els assaltants es van endur una bàscula i no la caixa registradora.

Sensació d'inseguretat al barri

Xavi Pàmies s'ha mostrat «disgustat» per aquests robatoris, que han suposat la creació «d'una sensació d'inseguretat al barri». En aquest sentit, els responsables de l'històric establiment reusenc han denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per identificar i localitzar els autors dels fets. 

Cal destacar que al carrer Ample s'han produït en els darrers temps ocupacions de pisos i alguns robatoris en comerços. Així mateix, en una pensió situada al mateix carrer es produeixen habitualment aldarulls i incidents, que han obligat a intervenir la policia.