Imatge d'un control policial de la Guàrdia Urbana de Reus durant l'estat d'alarma

Enxampat circulant pel barri Fortuny amb un alt estat d'embriaguesa

L'individu gairebé quintuplicava la taxa permesa d'alcohol per conduir

Nou incident a la ciutat de Reus amb un conductor begut com a protagonista. L'incident ha succeït a l'altura del carrer de Navarra, al barri Fortuny, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha enxampat un conductor en evident estat d'embriaguesa.

La policia catalana ha sol·licitat ajuda a la Guàrdia Urbana de Reus per fer el test d'alcoholèmia. El conductor del vehicle en sotmetre's a la prova ha donat un resultat positiu, en concret, una taxa d'alcoholèmia d'1,23 mg/l d'aire expirat. 

Per aquest motiu, en gairebé quintuplicar la taxa d'alcohol permesa, se li ha imputat un delicte  contra la seguretat del trànsit.

La Guàrdia Urbana de Reus no és el primer cop que s'enfronta a casos d'alcoholèmia en conductors a la ciutat. La matinada del passat 23 de maig, un conductor cometia diverses infraccions alhora. En aturar un conductor, es va veure que no s'havia tret mai el permís de conduir i ja havia sigut denunciat pel mateix tipus d'incidents, per la qual cosa li constaven antecedents. A més, en fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, va donar un resultat positiu de 0,80 mg/l, multiplicant per tres la taxa d'alcohol permesa per llei (0,25 mg/l)

En diverses ocasions la policia reusenca ha recordat que quan un conductor supera els 0,60 mg/l està cometent una infracció penal, mentre que per sota dels 0,60 mg/l suposa una sanció administrativa. En cas que el conductor es vegi involucrat en un accident, és delicte si se superen els 0,40 mg/l.