Imatge del Renault Clio enxampar a 170 km/h per la TV-3408 al Montsià

Enxampat un conductor a 170 km/h per una via limitada a 80 al Montsià

Un radar el va enxampar a la TV-3408 i els Mossos l'han denunciat penalment

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor que ha sigut enxampat circulant a 170 km/h per una via limitada a  80 km/h, a la TV-3408, al Montsià.

Segons ha informat la policia catalana, un radar el va enxampar aquest dissabte, 17 d'abril, al voltant de les quatre de la tarda a la carretera que enllaça Amposta amb Sant Carles de la Ràpita. Es tracta d'un Renault Clio que duplicava la velocitat permesa en aquella via: dels 80 km/h permesos als 170 km/h que va ser enxampat. 

Enxampat un conductor a una velocitat de rècord a Tarragona

Precisament fa un mes els Mossos d'Esquadra van detenir un altre conductor que circulava a una velocitat d'escàndol per una carretera tarragonina. De fet, es tracta de la  velocitat més alta mai detectada per un radar a tota Catalunya. 

Els fets van tenir lloc el passat 12 de març, quan un radar mòbil va enxampar un BMW M2 a 256 km/h per l'AP-7  a l'altura de Tarragona ciutat. Els Mossos van poder interceptar el conductor i van realitzar-li les proves d'alcoholèmia i drogues, en les quals va donar positiu en cocaïna, segons va informar la policia catalana.

Uns dies més tard, el jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona condemnava el conductor, un veí d'Olèrdola (Alt Penedès) de 48 anys, a pagar una multa de 4.320 euros i a la retirada del permís de conduir durant dos anys.