Imatge del vehicle enxampat a 219 km/h per l'AP-7 a Reus

Enxampat un conductor a 219 km/h per l'AP-7 a l'altura de Reus

Els Mossos l'han denunciat penalment per excés de velocitat

Nou conductor enxampat a una velocitat d'escàndol per les carreteres tarragonines. Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimecres, 12 de maig, de la denúncia a un conductor caçat per un radar mòbil a  l'AP-7  a l'altura de Reus.

Segons ha informat la policia catalana, el radar l'ha enxampat a un quart de deu del matí d'aquest dimecres circulant a 219 quilòmetres per hora per l'autopista catalana, a l'altura del quilòmetre 253,8, al seu pas pel terme municipal de Reus. Es tracta d'un BMW X5 de color negre que superava per 100 quilòmetres la velocitat permesa en aquesta via, que és de 120 km/h.

Els Mossos l'han aturat i l'han denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit, per excés de velocitat.

Un cas gairebé idèntic fa dues setmanes, a pocs quilòmetres

Precisament fa dues setmanes els Mossos van enxampar un altre conductor a una velocitat gairebé idèntica a la del conductor d'aquest dimecres. Va ser el passat 27 d'abril, quan un radar va enxampar un cotxe anant a 218 km/h també per l'autopista AP-7, en aquella ocasió a l'altura de Vinyols i els Arcs.  La policia catalana també el va denunciar penalment per excés de velocitat.