La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos en un operatiu al Barri Montserrat de Reus

Enxampat a Reus conduint sense haver tingut mai el carnet i triplicant la taxa d'alcohol

L'individu ja tenia antecedents per conduir sense permís

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat aquesta matinada un nou conductor que cometia diverses infraccions alhora. Els agents policials han aturat un conductor i, en fer les comprovacions pertinents, han vist que l'individu no s'havia tret mai el permís de conduir. A més, l'home ja havia sigut denunciat anteriorment pel mateix fet i li constaven antecedents

Els agents de la Guàrdia Urbana han procedit a fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, en la qual ha donat un resultat positiu de  0,80 mg/l, el que significa que multiplicava per tres la taxa d'alcohol permesa per llei (0,25 mg/l).

En diverses ocasions la policia reusenca ha recordat que quan un conductor supera els 0,60 mg/l està cometent una infracció penal, mentre que per sota dels 0,60 mg/l suposa una sanció administrativa. En cas que el conductor es vegi involucrat en un accident, és delicte si se superen els 0,40 mg/l.

Cap de setmana amb diversos conductors beguts cometent infraccions a Reus

La passada matinada de divendres a dissabte, també va ser animada per la Guàrdia Urbana, ja que van sancionar tres conductors diferents que estaven cometent les mateixes infraccions. Els tres individus conduïen sota els efectes de l'alcohol i, a més, havien perdut tots els punts del carnet. Dos dels conductors van ser enxampats al mateix carrer, el de Benidorm, mentre que el tercer havia xocat contra una jardinera municipal a la plaça del Santuari.

La denúncia del conductor sense carnet no és l'únic succés que ha tingut lloc a Reus la passada nit, i és que la Guàrdia Urbana ha desallotjat una nova festa il·legal  a la ciutat. En aquesta ocasió s'estava celebrant en un magatzem agrícola al Camí Vell de Riudoms, on hi havia una vintena de persones incomplint les restriccions anticovid. La policia ha denunciat els  19 assistents i ha aixecat una acta al propietari per incomplir les mesures sanitàries.