Una patrulla de la policia del Vendrell.

Enxampen un noi de quinze anys intentant ocupar un habitatge de nit al Vendrell

Segons la policia, es tracta d'un menor que s'havia escapolit d'un centre

La policia del Vendrell ha frustrat aquesta passada matinada un intent d'ocupació d'un habitatge del carrer de Santa Anna. Una veïna ha alertat els agents perquè algú intentava trencar una porta a cops, a dos quarts de dues de la matinada. 

Dues dotacions han arribat al lloc dels fets i han localitzat un noi jove que estava forçant una porta amb una palanca. Com que el noi no s'ha deixat identificar i no portava cap document, l'han traslladat a les dependències dels Mossos. Allà l'han pogut identificar mitjançant les empremtes digitals.

Escapolit d'un centre

Segons la policia, es tracta d'un menor, de quinze anys, que s'havia escapolit d'un centre. A la motxilla se li ha trobat una pota de cabra, alicates de tall, una clau anglesa, un bombí nou amb clau i una clau de pany. Els materials indicaven que tenia la intenció d'ocupar l'habitatge.

Essent menor d'edat, el noi ha quedat a càrrec dels Mossos d'Esquadra. La policia del Vendrell ha efectuat les corresponents diligències judicials i ha avisat la propietat de l'habitatge afectat. Fa unes setmanes ja es va evitar una altra ocupació similar al barri del Tancat.