Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

In fraganti: Enxampen treballadors d'una empresa de Reus abocant runa a la zona de les Gavarres, a Tarragona

Els fets es van produir diumenge, 21 de febrer | Els responsables s'enfronten ara a una sanció de 4.000 euros

In fraganti. La Guàrdia Urbana de Tarragona va localitzar diumenge, 21 de febrer, diverses persones que volien abocar runa a la zona del PP9, al polígon industrial de les Gavarres. Segons avança el ‘Diari Més’, els implicats són treballadors d’una empresa reusenca, a qui la policia tarragonina va descobrir llençant aquesta mena de residus en un espai on, evidentment, està prohibit, mig amagat entre vegetació.

Avui mateix, apunta el mateix mitjà, la Unitat de Medi Ambient (UMA) de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha convocat l’empresari responsable i els treballadors implicats per tal d’aclarir a qui se li correspon la sanció d’uns 4.000 euros per un delicte mediambiental. En declaracions al ‘Diari Més’, el conseller tarragoní de Neteja Jordi Fortuny assegurava que estan alerta i que, aquests fets, han de ser un avís per a navegants. «No ens tremola el pols», deia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!