Imatge d'arxiu de l'avinguda de Catalunya de Tarragona

Fins a 151 avisos al telèfon 112 per una forta pudor de gas a la ciutat de Tarragona

Segons Protecció Civil, no hi ha cap incident químic reportat a la zona | Els mesuratges dels Bombers i Medi Ambient han resultat negatius

ACTUALITZACIÓ - 17.15 hores

El 112 ha rebut un total de 151 trucades per l'episodi de pudor a la ciutat de Tarragona. Segons explica Protecció Civil, tres avisos s'han fet durant l'última mitja hora. Medi Ambient i els Bombers de la Generalitat han confirmat mesures negatives a la zona. Tampoc s'han registrat incidències al Port ni al parc químic de Tarragona.

NOTÍCIA - 15.40 hores

El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a 127 trucades en 40 minuts per una forta pudor de gas a la ciutat de Tarragona. Les trucades, precisament, han estat fetes des de punts diversos del municipi i el primer avís s'ha rebut a les 14.45 hores. Segons apunta Protecció Civil, no hi ha cap incident químic reportat a la zona i es treballa per detectar l’origen de la fortor. L'últim episodi d'aquestes característiques es va produir el passat 22 de maig i, en aquella ocasió, no es va poder determinar el focus de l'incident.