Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Les queixes dels veïns acaben destapant el tràfic de drogues en una discoteca d'Amposta

Altres quatre clients van ser denunciats administrativament per possessió de drogues

Agents dels Mossos d'Esquadra acompanyats de la Policia Local d'Amposta van detenir dues dones de 24 i 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Sant Carles de la Ràpita i l'Ampolla respectivament, el passat divendres 29 d'octubre en un bar musical d'Amposta per ser considerades com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

Un operatiu entre els Mossos i la Policia Local

Les detencions es van produir en una operació conjunta de tots dos cossos policials gràcies a una inspecció a l'establiment d'Amposta (Montsià) en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana.

La inspecció es va dur a terme a causa de diverses informacions rebudes pels policies, que apuntaven que en l'establiment podria portar-se a terme el tràfic i el consum de drogues. A més, el bar ja havia rebut diverses queixes veïnals pels aldarulls i els sorolls que provocava al carrer.

Les dues dones, amb llibertat amb càrrecs

L'operatiu va servir per detectar que la responsable del local i una clienta del mateix tenien 17 grams de cocaïna distribuïts en diverses dosis, una balança de pressió, dosificadors i 120 euros en bitllets fraccionats. D'aquesta manera, totes dues dones van quedar detingudes per tràfic de drogues.

Les presumptes autores van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Amposta el dia 30 d'octubre, on va ser decretada la seva llibertat amb càrrecs.

Quatre clients amb tinença de drogues

A més, els agents de la inspecció va detectar que quatre clients de l'establiment estaven en possessió de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, per la qual cosa van ser denunciats administrativament.