Rescaten una vaca al Port de Tarragona

S'escapen 2 vedells quan els embarcaven al Port: un mor i l'altre el treuen de l'aigua

Els fets han succeït al Moll de Cantàbria

L'embarcament d'uns vedells al Port de Tarragona s'ha complicat aquest matí. La Policia Portuària ha rebut l'avís que dos dels animals que hi havia al Moll de Cantàbria s'haurien escapat.

Un dels bovins ha caigut al mar, mentre l'altre s'ha escapat entre els combois del moll del port, segons explica Tarragona Ràdio. Amb motiu del vedell que ha caigut al mar, s'ha alertat a Salvament Marítim i també s'ha activat Creu Roja

Les embarcacions Salvamar Fomalhaut i la LS Calipso han anat fins a la zona del Port de Tarragona on ha succeït l'incident. Un cop a lloc, s'ha començat el procediment de rescat del vedell  caigut al mar. Afortunadament, se l'ha pogut treure de l'aigua i se l'ha carregat de nou al vaixell.

El segon animal no ha tingut tanta sort. Segons el citat mitjà, ha estat capturat pels operaris d'un altre vaixell, però ha estat rescatat sense vida. Aquest ha estat recollit per un camió grua que anava en direcció Lleida. 

Durant les operatives de càrrega d'animals al Moll de Cantàbria estava operatiu el servei de veterinària. A més, també hi havia la Guàrdia Civil, Salvament Marítim i una patrulla de la Policia Portuària. 

En el moment del rescat dels vedells, s'ha regulat el trànsit de la zona per facilitar el seu rescat. L'operativa del Port s'ha reprès amb normalitat un cop finalitzat el rescat.